Helgi Falur

Ett spesielt møte med Helgi Falur

Jeg ønsker å dele et meget spesielt møte sommeren 2011 på Bjørn’s kro i Lillehammer. Vi var på vei til Nord på en behandlingsreise. Vi satt og spiste og plutselig kom det en dame rett bort til meg og spurte hvem jeg var. Jeg sa forsiktig og litt overrumplet at jeg er Ellen.
Hva driver du med fortsatte hun. Jeg var både overrasket og litt forvirret, men svarte at jeg er Inspirasjons coach/Motivasjons Terapeut.
Hun sier at ute i bilen har jeg med meg en person som har bedt om å få møte deg. Jeg ser sikkert ut som et spørsmålstegn, og jeg spør henne om det er noen jeg kjenner. Nei jeg tror ikke det sier hun, men han har bedt meg om å kjøre han hit i dag for at han skulle treffe deg. Ja vel svarte jeg, og tenkte, hvordan i all verden visste denne personen at jeg var her i dag. Hun sa at jeg henter han og vi kommer ganske snart tilbake.

Jeg ventet i spenning på hva som skulle skje. Om en stund kommer hun tilbake i sammen med en eldre mann. De kommer bort til meg og han presenterte seg som Helgi Falur. Navnet og mannen var ikke kjent for meg.
Han spør noe gebrokkent hvem jeg er, og hva jeg driver med. Jeg forteller han det samme som jeg fortalte damen tidligere. Ja vel sier han, men du er en meget sterk healer også du. Er jeg det, svarer jeg noe forundret, jeg har aldri sett på meg selv som en healer sier jeg.
Så forteller han meg hvor jeg har fått healerevnene fra. (Mrs x velger jeg å kalle henne her). Hun hadde store evner, men kunne dessverre ikke ta dem i bruk på sin tid. Han fortalte om dyrene de hadde og hvor spesielle de var. Han spurte om jeg hadde tenkt over dette. Ja svarte jeg, de fikk så utrolig godt stell og det var en helt spesiell varm atmosfære i fjøset. «Dyrene liksom smilte til deg», så dette stemmer bra sa jeg. Han fortalte at hun valgte å bruke sin healerkraft på dyrene.

Så sier han at du har vel merket hvor friske mennesker blir i møte med deg, og det er healingevnene dine som gjør dette. Jeg har fått tilbakemeldinger fra flere som har følt at samtalene/møtene med meg har vært healende svarer jeg. Så spør han om han kan få en behandling av meg der og da. Noe nølende sier jeg at det kan vel ordnes, og så gjør jeg det som kommer til meg. Etter en stund ber han meg om å holde på ørene hans.
Han takker for behandlingen og legger til at Mrs x står festkledd her i dag til ære for deg, og hun forteller at hun er stolt av deg og at du er heldig som lever i denne tiden. En tid hvor dette er «akseptert». Han spør så om jeg kan føle noe. Jeg svarer bare at dette er en meget spesiell anledning og den føler jeg virkelig på…
Ved hjelp av dine healerevner kan du blant mange ting også få ikke hørende til å høre sier han. Jeg ble i ordets rette forstand satt ut, og så sier han at han skal vise meg noe, noe han så gjør. Vi hadde en lang og flott samtale. Han snakket norsk/islandsk og jeg måtte lytte nøye, men forsto det meste.
Han kunne fortelle masse om min familie, og alt stemte på en prikk. Han fortalte meg litt om fremtiden, og hva jeg burde gjøre og det har jeg gjort.

Etter langt om lenge dro han og hans reisefølge av gårde. Etterpå fikk jeg høre av flere på stedet hvem han egentlig var, og at han før denne dagen ikke hadde vært på stedet på over ett år… Noe som gjorde hendelsen enda mer utrolig for meg.
Han er synsk, medium og forfatter, og har utrettet mye i sin tid. Jeg leste vel et sted at han også fikk en pris for en del år siden for sin klarsynthet. Etter en stund mottok jeg også ett brev fra han. Dette var et viktig og interessant brev.

Etter møtet med Helgi bruker jeg nå healingen i mine behandlinger. Helgi gjorde meg bevisst på noe jeg ikke var helt klar over. Jeg har enda ikke behandlet noen døve, men har behandlet en del med dårlig hørsel. I ettertid er jeg virkelig takknemlig for dette meget spesielle møtet med Helgi Falur.

For meg er healing å gjøre et menneske hel/helere. En gjenoppretting av kroppens energibalanse. Tanker, følelser, opplevelser, spenninger og stress gjør noe med vår kropp, sjel og sinn. Det blir disharmoni i en kropp med uforløste følelser og tanker. Kroppens skjulte språk snakker til oss, og formelig «banker kraftig på» til slutt for å be oss om å gjøre noe. Hva som bør gjøres, evt endres på, er forskjellig fra person til person.

Husk, det står alltid noen dører på gløtt å venter på deg, slik det gjorde for meg i møtet med Helgi.
Jeg er meget takknemmelig og ydmyk i forhold til de mulighetene dette møtet har gitt meg. Jeg har vel alltid ment at det finnes mer mellom himmel og jord enn hva vi begriper, men enda er jeg forundret over denne hendelsen.

Varm klem Ellen